Wilt u de vastgoedsector op de voet volgen? Neem dan een abonnement op Vastgoedmarkt. Tijdelijk 15% korting én GRATIS het 216 pagina's tellende boek Vastgoedmarkt Exploitatiewijzer 2018 t.w.v. € 185,-.

Over Vastgoedmarkt:
Vastgoedmarkt is gericht op de ambitieuze vastgoedprofessional en biedt multimediale nieuws- en vastgoedtools in commercieel onroerend goed. Al ruim 40 jaar vertrouwen zeer veel beleggers, financiers, ontwikkelaars, makelaars en adviseurs op de kwaliteit en actualiteit van onze informatieverstrekking en is Vastgoedmarkt voor hen onmisbaar. Het levert een waardevolle bijdrage om optimaal rendement te bewerkstelligen en geeft u een voorsprong op anderen.

Inhoud Jaarabonnement:

Lees meer over Vastgoedmarkt >

Normaal: € 59,95 p.m. excl BTW
NU: € 49,95 p.m. excl. BTW

Inclusief GRATIS het boek t.w.v. € 185,- excl BTW.

Profiteer van dit speciale aanbod en bestel direct!


Vastgoedmarkt Exploitatiewijzer 2018

Dit in juni verschenen boek (216 pagina's dik!) is dé gids voor vastgoed taxaties en exploitatielasten en bevat alle gegevens die nodig zijn om de onderhoudskosten en overige exploitatielasten van beleggingsvastgoed/onroerende zaken te kunnen inschatten. Negen categorieën gebouwen met in totaal ruim 110 gebouwtypen zijn voorzien van foto, omschrijving en alle relevante gegevens. Ieder gebouw is voorzien van complete begrotingen voor onderhoudskosten (zowel preventief als correctief onderhoud), vervangingskosten voor tussentijdse vervangingen en herbouwkosten.

Lees meer over de Vastgoedmarkt Exploitatiewijzer >